Menu

Opening leerplein op Adelante mytylschool in Valkenburg

17 december 2016

Met trots kunnen wij mededelen dat één van de leerpleinen van de Adelante mytylschool in Valkenburg nu echt helemaal af is. Wat een kleurrijke en multifunctionele ruimte is het geworden! Op dit leerplein, een centrale plek op school, is volop plek om te werken, te spelen en te pauzeren, dat is heel fijn. 

Dit leerplein was niet tot stand kunnen komen, zonder de financiële bijdrage van verschillende mensen. Ikea Heerlen heeft hier een grote rol in gespeeld. Alle kleurrijke decoratie van ons leerplein hebben we van deze grote sponsor gekregen. Maar ook verschillende andere mensen hebben, middels een donatie, bijgedragen aan de inrichting en aankleding.

Lintje knippen
Om de sponsoren te bedanken en in het zonnetje te zetten, hebben we het leerplein op dinsdag 8 november samen met hen geopend. Na een dankwoordje van onder andere de teammanager en het uitdelen van bloemetjes, was het tijd om het leerplein officieel als geopend te verklaren. Aan de aanwezige sponsoren de eer om, onder toeziend oog van de aangrenzende klassen, het lint door te knippen. Toen de leerlingen daarna ook nog een cadeautje van Ikea ontvingen en wat te drinken kregen, was het feest helemaal compleet.

Opening Leerpleinen In Valkenburg

<toon alle berichten