Menu

Let op! Wegafsluiting nabij Adelante in Hoensbroek

1 december 2016

In verband met de ombouw van een gedeelte van de Randweg (N298) tot Buitenring Parkstad Limburg, wordt de Randweg van 9 januari 2017 tot en met april 2018 tussen Kathagen (gemeente Nuth) en de Zandbergsweg (gemeente Heerlen) afgesloten voor al het verkeer.

Er wordt een omleidingsroute ingesteld die wordt bewegwijzerd. De hoofdomleidingsroute loopt via Kathagen-Vaesrade-Hommer-Hommerterweg. Adelante blijft, net als alle woningen, bedrijven en instellingen, gewoon bereikbaar. 

Voordat de afsluiting van start gaat, vinden er voorbereidingen plaats. In de loop van november en december 2016 worden, zowel in Vaesrade als in Schinnen, diverse maatregelen getroffen om de doorstroming, verkeersveiligheid en oversteekbaarheid in de kernen te bevorderen. Daarmee kan de automobilist al wennen aan de nieuwe verkeerssituatie. Na de hernieuwde ingebruikname van de N298 worden alle lokale wegen weer in originele staat teruggebracht.

Wij houden u op de hoogte. 
(klik op de afbeelding voor een vergroting of kijk hier)

Omleiding Buitenring Parkstad Limburg _2

<toon alle berichten