Menu

Dinsdag 13 december: Bijzondere BijZOndeR bijeenkomst bij Adelante in Hoensbroek

8 december 2016

Ieder jaar wordt in december de zogenaamde bijzondere BijZOndeR georganiseerd: dé bijeenkomst van medewerkers voor medewerkers. Dit jaar wordt deze bijeenkomst voor de tiende keer op rij gehouden. Er zal tevens een feestelijke onthulling plaatsvinden. Komt u ook?

Medewerkers uit het hele revalidatienetwerk Limburg (en daarbuiten) worden van harte uitgenodigd om hun projecten, protocollen, zorgvernieuwingen en andere onderwerpen die voor de revalidatie interessant zijn te presenteren via posters, marktkraampjes en demonstraties.

BijZOndeR -prijs
Op de bijzondere BijZOndeR hebben Adelante medewerkers de mogelijkheid om het project waar zij het hele jaar aan hebt gewerkt, eens te laten zien aan collega’s in de revalidatiezorg. En dus ook aan vakcollega’s buiten Adelante. Natuurlijk hoeven bezoekers niet persé te presenteren, door te kijken en luisteren kunnen ze ook veel kennis opsteken en ideeën delen. De uitwisseling van gedachten, ideeën en zienswijzen tussen de vele bezoekers onderling is uitbundig en inspirerend. Zoals gewoonlijk wordt ook de bijzondere BijZOndeR-prijs uitgereikt.

Uitreiking boek
Extra bijzonder dit jaar: Tijdens deze avond wordt tussen 18.30 en 19.00 uur het eerste exemplaar van het boek 'Graded Exposure: een cognitief gedragsgeoriënteerde aanpak van chronische pijn' onthuld. Dit boek is geschreven door therapeuten en onderzoekers van Adelante en de Universiteit Maastricht. Graded Exposure is een onmisbaar boek voor alle zorgprofessionals die werken met (chronische) pijn patiënten, zoals fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen. 

Iedereen is welkom
Deze BijZOndeR bijeenkomst vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur in de Aula van Adelante in Hoensbroek. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via bijzonder@adelante-zorggroep.nl. Wij nodigen iedereen van harte uit om ook nu weer jullie creatieve geest de vrije loop te laten.

Netwerk
De BijZOndeR bijeenkomsten (afkorting van BIJeenkomst in Zorg en ONDErzoek in het Revalidatienetwerk) zijn gericht op medewerkers in het revalidatienetwerk en hun samenwerkingspartners. Het gaat om medewerkers van revalidatie georiënteerde instellingen en kenniscentra in de brede regio (Limburg, Brabant, Euregio, Vlaanderen).

Graded Exposure _cover

 

<toon alle berichten