Menu

Anders Werken op het behandelplein in Hoensbroek

13 december 2016

Sinds de grootschalige (ver)nieuwbouw van Adelante in Hoensbroek die medio 2016 is afgerond, heeft Adelante een ‘behandelplein’. Een groot centraal gelegen ‘plein’ waar alle behandelruimtes voor volwassenrevalidatie aan gevestigd zijn. U wordt na binnenkomst door het patiëntenservicebureau verwezen naar één van de wachtruimtes op het behandelplein waar uw behandelaar u op komt halen. 

Het behandelplein is ingericht volgens de principes van ‘Anders Werken’. Slimmere patiëntenstromen en een betere logistiek die leiden tot een hoge kwaliteit van zorg: daar gaat het bij ‘Anders Werken’ om. Behandelaars hebben geen vaste kamers meer, maar flexibele werkplekken. In plaats van een eigen werkkamer vormt de werkbasis in ‘Anders Werken’ het startpunt van de dag. Daar is de gelegenheid om persoonlijke spullen op te bergen, een kop koffie te drinken, collega’s te ontmoeten en in te loggen op de mini-note. Hierop kan de behandelaar de dagplanning bekijken en zien in welke wachtruimte de cliënt zich bevindt. De meeste behandelingen staan tussen 9.30 en 15.30 uur gepland. Tijdens deze zogenoemde prime time staan in principe geen vergaderingen gepland. Binnen de behandeltijd wordt rekening gehouden met loop- en afrondtijd.

Lees meer en bekijk de animatievideo.

<toon alle berichten