Menu

Adelante mytylschool goed doel van Albert Heijn Goedzak-actie

24 december 2016

Wat een mooi gebaar aan het begin van de decembermaand: Albert Heijn Valkburg heeft de Adelante mytylschool in Valkenburg uitgekozen als goed doel voor hun Goedzak-actie! 

Voor deze actie konden kinderen bij Albert Heijn in Valkenburg een zogenaamde ‘Goedzak’ ophalen. Thuis konden ze speelgoed in de zak doen die ze graag aan een ander cadeau wilden doen. Daarna kon de zak bij Albert Heijn ingeleverd worden.  

Renate en Nancy, de juffen van groep 7/8, haalden de spullen op. Het was bijna niet te geloven met hoeveel speelgoed ze terugkwamen; het Adelante-busje was helemaal volgeladen met Goedzakken! Inmiddels hebben we er samen voor gezorgd dat het speelgoed en de knutselmaterialen terechtgekomen zijn bij de kinderen en gezinnen die dit goed kunnen gebruiken. Bedankt Albert Heijn en alle donateurs!

 

Goedzak Actie Albert Heijn

<toon alle berichten