Menu

Succesvol DCRM congres in Maastricht

15 november 2016

Afgelopen donderdag, 10 november, vond het Dutch Congress of Rehabilitation Medicine (DCRM) plaats in het MECC in Maastricht. Een team van Adelante was aanwezig.

Het thema van DCRM 2016 was ‘Value Based Rehabilitation Medicine: is it about money, evidence or ethics?’. Wederom een inspirerend, interactief en interdisciplinaire conferentie, die georganiseerd werd door het Scientific Committee.   

Een aantal medewerkers van Adelante hebben onderzoek gepresenteerd dat plaatsvindt in Adelante. Er vonden posterpresentaties plaats door Vera Baadjou, Charlotte Geelen, Annemiek Backx, Bea Hemmen en Hanneke Bouwsema. Hanneke presenteerde een poster over haar CoMoSS project. Hiervoor won ze de ‘Best Poster Presentation’ prijs. Gefeliciteerd! Daarnaast hebben Han Franck en Hanneke Bouwsema allebei een presentatie gegeven in een van de vrije papersessies. Han Franck was tevens genomineerd voor 'Beste Abstract'. Een mooi congres met volop gelegenheid om te netwerken en de onderzoeksprojecten van Adelante bekend te maken. 

DCRM Posterprijs Hanneke Bouwsema

<toon alle berichten