Menu

Relatie én samenwonen dankzij Villa Franca

10 november 2016

Mike Penders en Naomi Altmeyer vormen het eerste ‘Villa Franca koppel’. Ze leerden elkaar kennen toen Naomi in oktober 2011 bij Villa Franca* in Heerlen kwam wonen. Mike woonde er toen net vier maanden. Inmiddels hebben ze al bijna vijf jaar een relatie en zijn ze onlangs gaan samenwonen in Kerkrade. Een bijzonder uitdagende stap naar zelfstandigheid.

Mike en Naomi (beide 22) wonen sinds augustus 2016 samen in een ruim appartement. Volledig zelfstandig, maar vanwege Mikes rolstoelafhankelijkheid wel met de back up van Fokus. Als er iets gebeurt kan Mike op een alarm om zijn pols drukken zodat er snel hulp komt. Ook verleent Fokus naar wens assistentie bij dagelijkse levensverrichtingen. Het samenwonen en de zelfstandigheid bevalt Mike en Naomi supergoed. Naomi: “We vullen elkaar heel goed aan en helpen elkaar. En eindelijk mogen we gewoon onbeperkt samen zijn, dat is fijn.” 

Lees hier hun hele verhaal.


Naomi Altmeyer en Mike Penders_Header

<toon alle berichten