Menu

Inauguratie Adelante team voor HandbikeBattle Oostenrijk 2017

29 november 2016

Op 22 juni 2017 zal voor de vijfde keer de HandbikeBattle plaatsvinden in het Kaunertal in Tirol, Oostenrijk. In een teamwedstrijd gaan verschillende revalidatiecentra het gevecht tegen elkaar aan. Het Adelante team strijdt wederom mee. 

Woensdag 23 november jl. hebben de handbikers van het Adelante team van 2016 tijdens een gezellige, informele avond, symbolisch het stokje overgedragen aan vier enthousiaste nieuwe teamleden.

De nieuwe teamleden zijn:

  • Romy Pansters
  • Jos Keersmaekers
  • Peter Mouchart
  • Mitch Valize

Zij zijn al door Paul Dobbelsteijn (fysiotherapeut) medisch getest en gestart met de trainingen. Woensdagmiddag van 17.00 – 18.30 uur wordt er in de even weken gezamenlijk getraind in de gymzaal bij Adelante in Hoensbroek. En wekelijks vindt er op maandagnamiddag krachttraining plaats op het behandelplein. Dit alles om op 22 juni de strijd aan te kunnen gaan met de elementen in Oostenrijk op de Kaunertaler Gletscherstrasse.

Heel veel succes met de voorbereidingen dame en heren!

Inauguratie Handbiketeam Oostenrijk 2017

<toon alle berichten