Menu

Gratis webinars in het kader van de Internationale Werkgeheugenweek

3 november 2016

Deze week is het Internationale Werkgeheugenweek. Het werkgeheugen is een tijdelijke opslagplaats van taak-relevante informatie in de hersenen. Het speelt vooral een rol bij actieve denkprocessen.

De specialisten van Adelante audiologie & communicatie houden zich onder andere bezig met auditieve verwerkingsproblemen, taal-,  lees- en spellingsproblemen, waarbij werkgeheugen een duidelijke rol speelt. Binnen Adelante zorgen zij dat collega's op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, ook op het gebied van werkgeheugen. 

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 november is er een serie van gratis te volgen webinars van internationale experts uit het werkgeheugenvakgebied te volgen. Het is dit jaar een vol programma met sprekers uit de hele wereld die informatie en kennis over werkgeheugen met elkaar en met jou delen.

  • Groot Brittanië: David Crabtree, Alison Winter en Jennie Guise
  • Zweden: Stina Soderqvist en Sissela Nutley
  • Canada: Lovetta Monteiro, Laurie Garcea en Corra Roberts
  • USA: Charles Shinaver Ph.D., Peter Entwistle Ph.D., Amy Gabel Ph.D. en Deirdre Metcalf
  • Brazilie: Flávia Heloísa Dos Santos en Neander Abreu

Het is een unieke kans om eens te kijken hoe experts uit de verschillende landen naar werkgeheugen kijken en te horen welke nieuwe inzichten er zijn als het gaat om effecten van werkgeheugen training binnen de onderwijs setting.

Bekijk het overzicht van de (Engelstalige) webinars en schrijf u in via deze website.

<toon alle berichten