Menu

Donatie voor F.A.I.R. project voor Nepalese kinderen met CP

24 november 2016

Onlangs mocht de werkgroep F.A.I.R. van Adelante een donatie van € 580,- in ontvangst nemen van stichting Je Droomauto.

Sinds 2012 heeft Adelante een bijzonder samenwerkingsverband met Stichting Kumari en Hospital and Rehabilitation centre for Disabled Children (HRDC) uit Nepal. Samen proberen we de zorg voor lichamelijk gehandicapte kinderen in Nepal te verbeteren en de zorg beter toegankelijk te maken. Dit project wordt het F.A.I.R. project genoemd. 

Afgelopen februari is een team van Adelante in Nepal gestart met de uitvoering van een meerjarenplan; een cursus gespreid over drie jaar. We willen toewerken naar een zelfstandig draaiende cursus door de Nepalezen zelf georganiseerd. Op deze manier proberen we het kennisniveau voor de behandeling van kinderen met Cerebrale Parese te verhogen in Nepal. Vanuit de donatie zullen er materialen aangeschaft worden om van dit project een succes te maken. Hartelijk dank!

Stichting 'Je Droomauto' is een stichting die zich o.a. inzet om kinderen met een beperking of chronische ziekte één keer in de twee jaar een onvergetelijke dag te bezorgen door het meerijden in een supercar zoals Ferrari, Lamborgini, Maserati, Aston Martin, Porsche en andere echte moderne droomauto's. Daarnaast zet Stichting Je Droomauto zich in om wensen van deze kinderen of andere aanvragen waar te maken.

Fair Project

<toon alle berichten