Menu

Adelante op e-health symposium in Zuyderland Heerlen

1 november 2016

Ter gelegenheid van de opening van het auditorium / de kapel in Zuyderland Medisch Centrum Heerlen organiseert Zuyderland Academie een symposium over e-health voor zorgprofessionals van zorginstellingen, huisartsen en overige belangstellenden.

De feestelijke opening zal plaatsvinden op maandag 14 november a.s. van 17.30 tot 21.00 uur. Het thema e-health is niet meer weg te denken in de gezondheidszorg en gaat in de toekomst een steeds prominentere rol vervullen voor patiënten en zorgprofessionals. Tijdens het e-healthsymposium voeren gerenommeerde sprekers het woord over de huidige stand van zaken van e-health in het ziekenhuis en in de ouderenzorg en over hun toekomstvisie in relatie tot de praktijkvoering.

Aanwezige sprekers zijn Lucien Engelen van het REshape Center Radboudumc , Roy Beumers, manager Projectbureau Additionele Gelden Zuyderland en Gerrit Tissingh, neuroloog bij Zuyderland Medisch Centrum. Adelante zal ook bij het symposium aanwezig zijn met een stand waar we onder andere robot Zora en de medicatieapp van Eline Nijbakker laten zien.

E-health Sympoisum Zuyderland Heerlen

<toon alle berichten