Menu

Adelante Contigo bij de Medische Kindzorgsysteem praktijkdag

15 november 2016

De invoering van het Medische Kindzorgsysteem (MKS) komt steeds dichterbij. Vanaf januari 2017 wordt dit dé leidraad voor het indiceren en organiseren van de zorg voor zieke kinderen buiten het ziekenhuis. 

De kinderarts is niet alleen in het ziekenhuis verantwoordelijk voor de zorg voor zieke kinderen. Ook voor de zorg thuis. Wat betekent dit voor ziekenhuizen? En wat betekent dit voor kinder- en transferverpleegkundigen? Op deze en meer vragen kregen de mensen van Contigo antwoord tijdens de MKS praktijkdag, afgelopen week in Bunnik. Tijdens deze dag werden de aanwezigen meegenomen in de wereld van het Medische Kindzorgsysteem in de praktijk. Een unieke koppeling tussen beleid, regelgeving en praktische tools werden op deze dag gepresenteerd.

Contigo is de verpleegkundige kinderopvang van Adelante in Kerkrade. Kinderen van 0 tot 5 jaar die overdag verpleegkundige zorg en opvang nodig hebben, kunnen hier terecht. 

Contigo _MKS Praktijkdag

<toon alle berichten