Menu

Videocompilatie Wellspect Outdoor Challenge

20 oktober 2016

Maandag 29 augustus jl. vond de eerste editie van de Wellspect Outdoor Challenge plaats. Medeorganisator Elien Heijen van het sportloket van Adelante in HOensbroek maakte een mooie videocompilatie. 

Deze sportieve uitdaging is speciaal voor (ex-)revalidanten van Adelante georganiseerd door Wellspect HealthCare.

Een rolstoelklimparcours of –tokkelbaan, een avonturentocht, schieten met een kruisboog of luchtbuks, insecten eten of een bushcraft vuurspel; alles was mogelijk vanuit de rolstoel... Bekijk de compilatievideo voor een goede indruk. Wil je nog meer zien? Bekijk de foto's van deze mooie dag.

Voor de (ex-)revalidanten die een hoofdrol spelen in deze film bestaat de mogelijkheid om samen met vrienden en/of familie op donderdag 17 november de gehele film te bekijken vanaf 18.30 uur in de tuinkamer van restaurant de Oase in Hoensbroek.


<toon alle berichten