Menu

Jubileumconcert personeelskoor Adelante Zingt...!

3 oktober 2016

Op donderdag 13 oktober a.s. om 16.30 uur viert het personeelskoor Adelante Zingt…! haar 30-jarig jubileum middels een klein concert in de aula van Adelante in Hoensbroek. Iedereen is uitgenodigd om deze feestelijke gebeurtenis samen met de koorleden te vieren.

Om een klein tipje van de sluier te lichten, alvast een blik op het programma. Na de ontvangst en opening door de Raad van Bestuur van Adelante zal spreekstalmeester Anita Kleine de aanwezigen door het programma leiden. Adelante Zingt…! heeft een compleet concertprogramma samengesteld waarin (meest) recente koormuziek uitgevoerd wordt in een afwisselend geheel. Dirigent Steven van Kempen zal samen met het koor en de solisten zorgen voor een bijzonder en hoogstaand concert.

*Musicalmuziek uit: Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en les Misérables
*African-Songs voor gemengd koor
*Eigentijdse-koormuziek met percussie en koor
*Solisten uit eigen koor zingen uit het jazz en lichte muziek repertoire

Na de afsluiting, wederom door de Raad van Bestuur, is iedereen uitgenodigd voor een hapje en drankje. Wilt u erbij zijn? Meld u dan vóór 10 oktober a.s. aan via adelantezingt@adelante-zorggroep.nl. Iedereen is welkom, maar vol is vol…

 

Jubileumconcert

<toon alle berichten