Menu

HR-professionals van zorgorganisaties Limburg bezoeken Adelante arbeid

17 oktober 2016

Een delegatie HR-professionals van aangesloten zorgorganisaties hebben onlangs een werkbezoek gebracht aan Adelante arbeid.

Het op maat gemaakte programma bestond uit een goede mix tussen theorie en praktijk. Deelnemers hebben inzicht gekregen in psychodiagnostiek (hoe 'meet' je psychologie?), arbeidsrevalidatie (revalideren is 'maatwerk') en arbeidsdiagnosiek. Bij dit laatste onderwerp is de link tussen de theorie en praktijk gelegd, en hebben de deelnemers zelf een aantal onderzoeken uitgevoerd. Bij deze praktijkonderzoeken heeft men zelf kunnen ondervinden wat de Ergos II aan inzichten kan geven op het gebied van fysieke belastbaarheid.

De reacties van de bezoekers waren zeer positief! Deze HR-professionals hebben naar eigen zeggen veel kennis opgedaan, die ze zeker kunnen gebruiken in de zorg naar hun medewerkers. Alle lof voor de Adelante arbeid collega’s die ook dit werkbezoek tot een succes hebben gemaakt.

<toon alle berichten