Menu

Evers Staat Op opent eerste rolstoeltoegankelijke boomhut

3 oktober 2016

Met een speciale live-uitzending van Evers Staat Op vanuit de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg werd afgelopen vrijdag, 30 september, de eerste rolstoeltoegankelijke boomhut officieel geopend, jongeren van Adelante kinderen waren hierbij aanwezig. De Ronald McDonald Kindervallei is een goede buur en partner van Adelante in Valkenburg.

In april vorig jaar vierde Radio 538 samen met de luisteraars het 15-jarig bestaan van Evers Staat Op met een 15 uur durende marathonuitzending op 538. De dag stond in het teken van 15 Jaar Evers Staat Op, maar ook van het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Het doel was om samen met de luisteraars van Evers Staat Op €30.000,- op te halen voor dit goede doel zodat er een boomhut gebouwd kon worden voor kinderen met een beperking in de Ronald McDonald Kindervallei. En dat is meer dan gelukt. Ruim €36.000,- werd er opgehaald!

Afgelopen vrijdag 30 september was het zover: met een speciale live-uitzending van Evers Staat Op vanuit De Kindervallei in Valkenburg werd de eerste rolstoeltoegankelijke boomhut officieel geopend door de 11-jarige Shayen! Zij zit in een rolstoel en kwam op het idee van de boomhut voor kinderen in een rolstoel. 

Bekijk hier de video.

 

Evers staat op

<toon alle berichten