Menu

Droom van neurologierevalidant in vervulling

17 oktober 2016

Afgelopen week zijn bewegingsagoge Elien Heijen en revalidant David Gordon van afdeling neurologie van Adelante in Hoensbroek naar Watersley Sports & Talent Park in Sittard gereden om een droom van David waar te maken.

David wilde graag zijn `oude hobby` weer uit proberen. David: “Toen ik in Australië woonde ben ik met paardrijden gestart. Maar omdat  een les €45,- kostte was het  helaas niet mogelijk om deze hobby voort te zetten”. David houdt heel veel van dieren. En dat is meteen te zien: hij heeft direct een goede klik met het stevige paard Fjord. Hij stapt echter het paard op alsof hij nooit anders heeft gedaan. David neemt meteen de westernstijl ter harte, genoodzaakt omdat hij zijn linkerarm niet kan inzetten, maar ook omdat hij alleen bekend is met deze stijl. De goede begeleiding bij Watersley maakte het mogelijk dat David zijn droom kon waarmaken. Er komt zeker een vervolg en David denkt er zelfs over om het paardrijden na de revalidatie op deze locatie voort te zetten.

 

Droom David_paard rijden

 

<toon alle berichten