Menu

Afsluiting Kinderboekenweek met bezoek opa’s en oma’s

20 oktober 2016

Afgelopen middag is de Kinderboekenweek 2016 feestelijk afgesloten bij de Adelante mytylschool in Valkenburg met een bezoek van de grootouders van onze leerlingen. 

Het thema van deze Kinderboekenweek, die van 5 tot 16 oktober plaatsvond, was ‘Voor altijd jong’. Gezien het thema mochten de kinderen hun opa en oma uitnodigen. In twee delen kwamen de groepen Leerweg Aangepast Basis Onderwijs (LABO) en Leerweg Basis Onderwijs (LBO) aan de beurt.De leerlingen hielden per groep een presentatie gerelateerd aan het thema. De aanmelding van deelnemende opa’s en oma’s was groot; maar liefst 90 opa’s en oma’s zijn per groep gekomen! Het was een supergeslaagde en leuke middag voor de kinderen en hun trotse opa’s en oma’s. 

Kinderboekenweek 2016

<toon alle berichten