Menu

Adelante in boek 'Zorg met liefde en lef'

20 oktober 2016

Anneke de Waal, manager marketing & communicatie van Adelante, staat met een uitgebreide quote van twee pagina's in het onlangs verschenen boek 'Zorg met liefde en lef. Stappenplan voor effectieve zorgmarketing.' van de auteurs Karel Jan Alsem en Robbert Klein Koerkamp.

Het boek gaat in op wat marketing is en op welke wijze zorgorganisaties gestructureerd kunnen werken aan hun marktgerichtheid. Hierbij zijn klantgerichtheid en merkgerichtheid de centrale thema's. De auteurs geven stapsgewijs aan hoe een concreet marketingplan kan worden opgesteld inclusief het maken van strategische keuzes. 

Anneke de Waal vertelt evenals een aantal andere zorgmarketeers over de praktijk. Anneke vertelt uitgebreid over de rol van marketing binnen Adelante. Lees haar stuk hieronder (klik voor vergroting).

Bestel het ruim 300 pagina's tellende boek hier voor €37,50 (later ook in de reguliere boekhandels).

ISBN 978 90 5294 036 6

Anneke de Waal in boek over zorgmarketing

<toon alle berichten