Menu

Adelante bezocht jaarcongres van het European Platform for Rehabilitation (EPR)

27 oktober 2016

Op 21 en 22 september jl. vond de jaarlijkse conferentie van het European Platform for Rehabilitation (EPR) plaats in Lissabon, Portugal. Dit jaar werd de conferentie medegeorganiseerd door lid AFID Foundation. 

Tijdens het congres werd de leden gevraagd een kritische blik te hebben op hun dienstverlening. Er werden demografische trends geanalyseerd in de Europese samenleving van morgen. Er werd gesproken over de gevolgen van de veranderende samenleving voor dienstverleners in de revalidatie. Waar ontstaan nieuwe behoeftes en hoe kunnen deze worden omgezet in zakelijke mogelijkheden? Het waren twee interessante dagen vol goede gesprekken en nieuwe inzichten.

Namens Adelante bezochten Jean-Paul Essers (voorzitter van het EPR), Tom Joosten, Esther Cromheecke, Pascalle van Bilsen en Paul Kurvers (als EPR centrumcoördinator voor Adelante) het congres.

Lees het volledige (Engelstalige) verslag van het jaarcongres.

<toon alle berichten