Menu

ZigZagzorg wordt Adelante Contigo

4 januari 2016

Zoals aangekondigd heeft Adelante ZigZagzorg BV per 1 januari overgenomen. Vandaag zijn bij de notaris de akten ondertekend waarmee de aandelen van ZigZagzorg Zuid zijn overgedragen aan Adelante.

Overname ZigzagAdelante is nu formeel eigenaar van Zigzagzorg Zuid BV, dat vanaf nu verder gaat onder de naam Adelante Contigo. Jean-Paul Essers tekende namens Adelante, Petra de Jong, directielid, tekende namens ZigZagzorg.

ZigZagzorg Zuid en Adelante zetten deze stap samen om de kleinschalige intensieve zorg en opvang voor kleine kinderen in Zuid-Limburg zeker te stellen voor de toekomst. De overname past uitstekend in onze productenportfolio en vormt een mooie aanvulling op onze eigen intensieve kindzorg (IKZ) in Valkenburg. De stap lijkt misschien een hele verandering, maar voor de kinderen en hun ouders verandert er eigenlijk niet veel. De zorg en het team van het medisch kinderdagverblijf blijven hetzelfde.

<toon alle berichten