Menu

Gaat FitCare4U in de prijzen vallen volgende week?

29 september 2015

Het FitCare4U programma van Adelante is genomineerd voor de KFA Revalidatieprijs 2015!

De prijs, waaraan een geldbedrag van 20.000 euro is verbonden, is bestemd voor personen die zich hebben ingespannen voor aantoonbare en gerealiseerde vernieuwing in de revalidatie van kinderen in de leeftijd 0 tot en met 18 jaar.

De vernieuwing kan betrekking hebben op de implementatie van wetenschappelijk onderzoek, een nieuwe werkwijze die tot betere resultaten leidt, of op de invoering van een voorziening met duidelijke meerwaarde voor de revalidatie. De vernieuwing of verbetering dient direct ten goede te komen aan de doelgroep en dient aan te sluiten bij de doelstelling van KFA.

Op vrijdag 9 oktober zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt tijdens het symposium van Dutch-ACD in Utrecht. Adelante zal met een mooie delegatie afreizen. Niet alleen de behandelaren en begeleiders, maar ook de kinderen die hebben deelgenomen aan het programma zullen aanwezig zijn. Spannend dus!

Lees meer over ons FitCare4U proramma

P1090675

<toon alle berichten