Menu

De sport- en doedag weer in 2016

28 april 2015

Al 41 jaar organiseert Adelante met veel plezier een jaarlijkse sport- en doedag. Een dag van ontmoeting, van sport en van gezelligheid.

Eind vorig jaar is al aangekondigd dat er in 2015 een grote verbouwing bij Adelante gaat plaatsvinden. Inmiddels zijn we al een eind op weg en is er een mooie nieuwe entreehal en een restaurant gerealiseerd. Tevens zijn de werkzaamheden voor het realiseren van een nieuw behandelplein en nieuw sportgezondheidscentrum begonnen. Ook worden de verpleegafdelingen volledig gerenoveerd, zodat de patiëntenkamers weer helemaal aan deze tijd voldoen.

Zoals u wellicht zult begrijpen, zijn dit ingrijpende veranderingen binnen Adelante. De diverse bouwwerkzaamheden leiden onvermijdelijk tot overlast. Daarom hebben wij tot onze spijt moeten constateren dat het vanwege de verbouwingen niet haalbaar blijkt om de sport- en doedag dit jaar doorgang te laten vinden. Wij begrijpen dat dit bij velen van u tot teleurstelling kan leiden, aangezien de sportdag veelal als een soort reünie bijeenkomst wordt beleefd. Wij bieden dan ook onze oprechte excuses hiervoor aan.

De 42e sport- en doedag komt er natuurlijk wel, maar dan in 2016. Niet alleen omdat sport en bewegen zo ontzettend belangrijk zijn voor het in stand houden van een goede conditie, maar vooral ook omdat het leuk en gezellig is elk jaar. Als alternatief voor dit jaar, worden er een aantal workshops georganiseerd voor de (ex)revalidanten.

De tijd die nu ontstaat willen wij gebruiken om te kijken hoe wij deze dag in de toekomst nog beter kunnen maken. Het zou kunnen zijn dat de sport- en doedag van 2016 een heel andere vorm krijgt.

 

<toon alle berichten