Menu

Koninklijke BAM Groep over de bouw bij Adelante

27 januari 2015

Vestigingsleider Jos Jammers en werkorganisator Bert Weerts van de Koninklijke BAM Groep vertellen in het tijdschrift Excellent over de bouwopdracht bij Adelante.

"BAM Utiliteitsbouw Regio Zuid realiseert momenteel in Hoensbroek een nieuwe toekomst voor het revalidatiecentrum van de zorggroep Adelante aan de Zandbergsweg. Opdracht: het moderniseren en verduurzamen van de gebouwen tot een omgeving die de (mentale en fysieke) gezondheid van de mens bevordert (een zogenaamd ‘Healing Environment’) met onder andere een nieuwe entree, een betere logistiek, een mooie en lichte uitstraling en de toepassing van multifunctionele ruimtes. Een klus waar BAM hard aan werkt, terwijl in de tussentijd alle behandelingen gewoon doorgaan."

Lees het hele artikel.

 

<toon alle berichten