Menu

Actuele bouwinformatie

25 augustus 2014

Vanaf maandag 25 augustus wordt onze hoofdentree tijdelijk verplaatst.

Voor Adelante in Hoensbroek en Valkenburg a/d Geul staan nieuwbouw, renovatie en sloop op het programma. Werkzaamheden die zeker tot en met 2015 zullen duren. Zo zijn de eerste sporen van de werkzaamheden in Hoensbroek al duidelijk zichtbaar en naderen de plannen een nieuwe fase: de komende maanden zullen steeds meer bouwactiviteiten te zien zijn.

Verplaatsing hoofdentree
Vanaf maandag 25 augustus wordt onze hoofdentree tijdelijk verplaatst. Duidelijke bewegwijzering zorgt er voor dat iedereen onze nieuwe entree gemakkelijk kan vinden. De portiers en het patiëntenservicebureau zijn ook gehuisvest bij deze tijdelijke entree. Voor bezoekers blijft het altijd mogelijk om zich voor de tijdelijke entree af te laten zetten en op te laten halen.

Beddenhuis
De bouwvakantie zit erop en dat betekent dat de werkzaamheden in het beddenhuis zijn hervat. Het bouwterrein rondom het beddenhuis wordt momenteel ingericht en vanaf volgende week worden de renovatiewerkzaamheden op afdeling 2 weer opgestart. Vanaf nu zal er dan ook voor langere tijd verbouwd en gerenoveerd worden in het beddenhuis.

Woonflat
Inmiddels zijn de eerste sloopwerkzaamheden van de woonflat gestart. De komende maand zal nog nodig zijn voor deze sloopactiviteiten.

<toon alle berichten