Menu

Kwaliteitscertificering Adelante

24 juni 2014

Met gepaste trots berichten wij dat alle diensten die binnen Adelante in het kader van revalidatie, audiologische zorg en gehandicaptenzorg geleverd worden, opnieuw voorzien zijn van een kwaliteitscertificaat.

Ook alle diensten die namens de staf en het facilitair bedrijf gerealiseerd worden om de zorg mogelijk te maken, hebben dit kwaliteitscertificaat verkregen. Hiermee laat Adelante al 7 jaar aaneengesloten zien dat zij continu verbetert zodat de geboden kwaliteit voortdurend tot de beste in de sector behoort.

Het kwaliteitscertificaat is echter geen einddoel. Adelante gaat continu van goede naar betere zorg. Steeds weer zoeken wij naar manieren waarop we de dienstverlening kunnen verbeteren. We blijven nagaan wat onze patiënten en onze omgeving van ons verwachten en waar behoeften liggen en stellen ons kritisch de vraag of we hieraan kunnen voldoen. We maken duidelijke afspraken, gaan na of we deze zijn nagekomen en stellen ons de vraag of en hoe het een volgende keer beter kan.

Adelante haalt hiermee oprecht het beste uit zichzelf en schept belangrijke voorwaarden om ook het beste uit haar patiënten te halen.

<toon alle berichten