Menu

Nieuwe gezonde kantine Adelante mytylschool

17 maart 2014

De overheid heeft zich tot doel gesteld om in 2015 alle schoolkantines een gezond karakter te laten hebben. Adelante mytylschool in het Valkenburg aan de Geul is twee jaar geleden al gestart met de introductie van de gezonde kantine.

De overheid heeft zich tot doel gesteld om in 2015 alle schoolkantines een gezond karakter te laten hebben. Adelante mytylschool in het Valkenburg aan de Geul is twee jaar geleden al gestart met de introductie van de gezonde kantine. In ‘The Place 2B’ maken jongeren met een lichamelijke beperking een gezonde snack/versnapering klaarmaken voor hun schoolgenoten.

“In deze periode hebben we met minimale faciliteiten geprobeerd een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten”, legt leerkracht Juul Reuter uit. Alleen bleek de faciliteiten niet meer aan de huidige tijd te voldoen. Dat vond ook Ikea. “Na diverse overleg momenten hebben we de handen ineengeslagen om er een groot succes van te maken.”

Wethouder Bert Dauven van de gemeente Valkenburg aan de Geul nam de nieuwe ruimte dinsdagmiddag feestelijk in gebruik.

Meer informatie: Nieuwe keuken én kantine voor Adelante Houthem, website Heuvelland Gezien

<toon alle berichten