Menu

Adelante schaakt

17 december 2014

Voor de 31-ste keer werd in Adelante College te Valkenburg het Kerstschaak- en damtoernooi georganiseerd.

Schaken categorie A:
In deze groep (gevorderden) was de strijd bijzonder spannend. De laatste ronde moest de beslissing brengen. Drie spelers eindigden met een gelijk aantal punten. Op basis van weerstandspunten werd Cetin Kocadag (oud-leerling Adelante en zelf inmiddels schaakleraar in België) kampioen, gevolgd door Kay Curfs en Martijn Keune.

Schaken categorie B:
Veel tegenstanders waren aan elkaar gewaagd. Alleen Mike Eggen speelde de eerste vier ronden foutloos. De laatste ronde moest de beslissing brengen. Mike tegen Dave en Eddie tegen Mika. Uiteindelijk werd Mike ongeslagen winnaar in categorie B.

Bij het dammen werd het een spannende eindstrijd tussen Hans Leenders en Miriam Schlösser, met als uiteindelijke winnaar Hans. Proficiat!

<toon alle berichten