Menu

Agenda

okt 10

Gezondheidsbeurs MECC Maastricht op zaterdag

9 & 10 oktober - GezondheidsBeurs Limburg MECC Maastricht vrijdag 9 oktober 11.00 - 20.00 uur, zaterdag 10 oktober 10.00 – 18.00 uur

Na de succesvolle edities van de Parkstad Zorgbeurs in Parkstad Limburg, zal ook de Gezondheidsbeurs in Maastricht de bezoeker op een aantrekkelijke en interactieve manier informeren over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid. De Gezondheidsbeurs is een beurs voor jong en oud en is gratis toegankelijk voor de bezoeker. Meer informatie.

 

Adelante is met een stand aanwezig en informeert de bezoeker over o.a. gehoor, taal- en spraakproblemen, sport & bewegen, ambulante begeleiding, woontraining, revalidatie na kanker, herstellen na een beroerte en klinische zorg kinderen.

 

Lezingen Adelante

vrijdag 9 oktober 11.30 uur en zaterdag 10 oktober 12.00 uur
Dyon Scheijen, Adelante audiologie & communicatie
Lezing over onderzoek en behandeling van gehoor, taal- en spraakproblemen.

 

Lees meer informatie over GezondheidsBeurs Limburg

<toon volledige agenda